Penningmeester

Naam: Mascha Sponselee
Telefoon: 0654282889
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik ben Mascha Sponselee-Marijnissen, geboren (1981) en getogen in Zundert. Vanaf 1991 heb ik in Klein Zundert gewoond tot ik uit huis ben gegaan door o.a. studie. Na diverse omzwervingen tussen 2000 en 2006 ben ik uiteindelijk in 2007 teruggekomen in Zundert (Het Laar). Sinds begin 2016 zijn wij weer terug in Klein Zundert (Steenovenakker) en dat voelt als thuis. Ik ben getrouwd met Christ en wij hebben twee kinderen; Sjoerd(2008) en Jasper(2010). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als directie assistent en ben ik buitegewoon ambtenaar van de burgelijke stand in de gemeente Zundert.

Sinds begin 2018 ben ik daarnaast actief in het bestuur van de Dorpsraad Klein Zundert. Ik wil me samen met mijn mede bestuursleden en jullie als inwoners van Klein Zundert, inzetten voor een leefbaar en fijn dorp waar wij met plezier wonen.Verbinding is daarbij van groot belang en dat is, in mijn beleving, de belangrijkste rol van de Dorpsraad.

Ik hoop dat we samen tot mooie resultaten komen die de leefbaarheid van Klein Zundert ten goede komen, nu en in de toekomst.