Els Schrauwen (Secretaris)


Telefoon: 0620416667
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Els Schrauwen, geboren 10-09-1972 te Etten-Leur, gehuwd met Wilfried Schrauwen, 2 kinderen Sjors (15jr) en Bo (14jr), wonend aan de Zandweide in Klein Zundert.
In Etten-Leur geboren en daar ook opgegroeid, de lagere school en KSE doorlopen. Na de MAVO niks wetende om te gaan leren de HAVO er maar aangeplakt in de technische richting. Hier ben ik echter niet op door gaan leren. Ik ben na de HAVO naar een kappersopleiding gegaan en gaan werken. Van Roosendaal, Prinsenbeek in Zundert terecht gekomen bij kapsalon Schraven. Ben dus al vanaf de jaren 90 in Zundert te vinden. Hier ben ik ook mijn man tegegekomen en eerst op Stuivezand gewoond te hebben, via de Piet Mertenshof in de Zandweide neergestreken. Hopelijk blijven we hier nog heel lang. Ik heb eigenlijk nooit aan Zundert moeten wennen. Voelde me thuis en geaccepteerd. Corso zit ondertussen ook in mijn bloed, maar carnaval blijf ik er zeker bij doen!!
Toen ik hoorde dat er eventueel een dorpsraad opgericht ging worden, ben ik naar de info-avond gegaan. Aangezien het in Wernhout en Achtmaal al succesvol bestaat, heb ik me aangemeld om in het bestuur plaats te nemen. Hopelijk kan ik met mijn nuchtere en praktische kijk op het leven een aanvulling zijn voor het bestuur. Ik heb nog nooit bestuurlijke functies bekleed, maaar wil graag leren en zal ook zeker het woord nemen als er bij een idee is of ik het ergens niet mee eens ben. Graag wil ik voor de gemeenschap van Klein Zundert een aanspreekpunt zijn voor dingen/zaken die hier spelen en dan kijken of we hier met de op te richten dorpsraad iets aan kunnen doen.