Astrid Boot (Bestuurslid)

Telefoon: 0651748260

Specialisatie : Communicatie, Buurtbemiddeling

 

Ik ben Astrid Boot, geboren in 1968 en woon sinds 2004 jaar aan de Pastoor van Vessemstraat. Ik ben getrouwd met Alfred en samen hebben wij 3 kinderen (drieling). Naast mijn werk als administratief medewerkster, ben ik graag als vrijwilligster in de weer. Ik bezoek samen met onze hond regelmatig de Willaert voor het hondenaaiproject. Door middel van de hond probeer ik contact met ouderen te maken die dit niet meer zo goed kunnen. De hond biedt een stuk herkenning (velen hebben vroeger zelf een hond gehad), brengt een huiselijke sfeer op de afdeling en geeft de bewoners een rustgevend gevoel en een gevoel van genegenheid en liefde.
Ook heb ik aan de Pastoor van Vessemstraat een Minibieb in de voortuin staan waar iedereen gratis boeken mag komen lenen of ruilen. Bijna dagelijks komen mensen boeken lenen. Hier heb ik veel plezier in. En zo hoop ik mijn hele kleine steentje bij te dragen aan de leefbaarheid van Klein Zundert.
Verder ben ik dagelijks in de prachtige omgeving van Zundert te vinden. Ik vind het heerlijk om door de bossen te struinen en te genieten van al het moois wat wij hier hebben. Dit vind ik een groot goed voor zowel groot als Klein Zundert.
Door zitting te nemen in de dorpsraad hoop ik iets toe te kunnen voegen, waardoor de leefbaarheid van Klein Zundert naar een nog hoger niveau getild kan worden.