De dorpsraad zoekt nieuwe leden

Samen voor een leefbaar Klein Zundert

Wie sluit zich aan bij de dorpsraad?

 

Klein Zundert heeft inmiddels twee en een half jaar een dorpsraad. Die is op tal van onderwerpen actief om de leefbaarheid te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Daarbij wordt steeds de samenwerking of het overleg met inwoners en organisaties uit het dorp gezocht.

De toekomst van het basisonderwijs, de inrichting van de assortimentstuin, planvorming rond bouwprojecten, verkeersveiligheid, de pilot Vitaal Buitengebied. Zo maar een kleine greep uit de onderwerpen waar de dorpsraad bij betrokken is.

Burgerparticipatie speelt een steeds belangrijkere rol in de beleidsvorming en bij de uitvoering daarvan. De dorpsraad wordt een steeds vanzelfsprekender partner voor overheden en organisaties. Enerzijds door zaken aan te kaarten en initiatieven te starten, anderzijds als klankbord of als deelnemer in overleggen en projecten.

De dorpsraad wil graag een afspiegeling zijn van de Klein Zundertse gemeenschap. Momenteel is er ruimte voor nieuwe leden in het bestuur. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een mooi, veilig, aantrekkelijk en levendig Klein Zundert wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de dorpsraad en de zaken die onze aandacht hebben. Omdat we graag dicht bij alle inwoners willen staan, nodigen we ook jongeren nadrukkelijk uit om te reageren.