Voorzitter René Bastiaansen overleden

We zijn diep getroffen door het overlijden van onze voorzitter René Bastiaansen. Sinds de oprichting van onze dorpsraad was René, ondanks zijn ziekte, altijd nauw en oprecht betrokken. René sprak niet zo veel over zijn ziekte. Hij droeg het daarentegen met verve, als een zeer moedig mens, wat bewondering alom bij ons losmaakte.

 

René was een bestuurder pur sang. Hij genoot van bijeenkomsten, overleggen en het sparren met anderen.

Hij had een scherp oog, wist de zaken altijd juist samen te vatten en was in staat om kort en bondig zaken helder te houden. Het was fijn om René als voorzitter te hebben. Hij nam ons graag bij de hand om ons wegwijs in bestuursland te maken.

Hij was gekend en geliefd in onze gemeenschap. René had wel een lijntje naar zowat iedereen in ons dorp. Hij kende ontzettend veel mensen!

 

Regelmatig vergaderden we bij René thuis. De sfeer was altijd goed. René hield van gezelligheid en saamhorigheid. René genoot van onze jaarlijkse bijeenkomsten. Was trots dat er groei in de belangstelling vanuit de gemeenschap voor de dorpsraad ontstond.

We hoeven niet te zeggen dat we René ontzettend gaan missen. Maar we zullen doorgaan in jouw naam en zullen jouw visie verder uitbouwen en uitdragen. René, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!